Skip to content

Dakwerkenregio Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant

Heb u een dakrenovatie- of bouwproject? Onze ervaren dak- en zinkwerkers voeren al uw gewenste werken uit.

Sinds jaar en dag kan u beroep doen op onze kwalitatief hoogstaande diensten tegen een uitstekende prijs en dit in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant.

Dakbedekking

Wij plaatsen alle types dakbedekking voor hellende daken en dit in een kleur naar keuze: dakpannen, leistenen, golfplaten, enz. Wij werken daarvoor uitsluitend samen met kwaliteitsvolle merken: Koramic of Eternit.

Beschikt u over een plat dak? Wij renoveren eveneens platte daken en helpen u dus graag verder.

Dakconstructie

Wij creëren en plaatsen uw traditionele of pregefabriceerde dakstructuur vakkundig en staan eveneens te uwer beschikking voor het herstellen van uw huidige dakstructuur.

Isolatie

Vertrouw ons uw dakisolatie– en afdichtingswerken toe, zowel bij nieuwe constructies als bij renovatiewerken. Wij werken zowel van binnenuit (steenwol, glaswol, minerale wol, enz.) als van buitenaf (sarking, zelfdragende panelen, enz.). Wij gebruiken uitsluitend traditionele of natuurlijke materialen en nemen alle geldende normen in acht zodat u aanspraak kan maken op een regionale premie.

Zinkwerken

Wij plaatsen uw dakgoten in koper, zink of PVC in een model naar keuze. De dakgootbekleding kunnen volledig in hout zijn en bekleed worden met hout, PVC of vezelcement (Eternit Cedral Board). De binnenkant wordt bekleed met een waterdichting in EPDM of zink.

Doe eveneens beroep op onze diensten voor uw metalen dakbedekkingen (daken met staande naden) en al uw zinkwerken.

Dakvensters en koepels

Wij installeren Velux dakvensters en lichtkoepels waar u maar wenst. Wij bieden u een uitgebreid gamma aan materialen, uitvoeringen en accessoires aan. Voor platte daken beschikken wij over twee soorten koepels: opaal en helder (Skylux of Velux).

Bekleding

Wij bekleden uw gevel met leistenen, bardageplaten of Eternit bouwplaten. U kan eveneens kiezen voor profielpanelen in hout, sidings of Cedral bouwplaten.

Plaatsing van zonnepanelen

Een dakrenovatie is het uitgelezen moment om de plaatsing van zonnepanelen te overwegen. Kies voor de voordelen van zonne-energie (lagere energiefactuur, voordelen op lange termijn, enz.) en draag uw steentje bij tot een groenere wereld.

Aanbiedien voor platte dakenen roofingswerken

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van zaken kunnen wij u gespecialiseerde diensten aanbieden voor platte daken. Wij helpen u graag verder, ongeacht of het om een bouw- of renovatieproject gaat.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle producten (Derbigum) en plaatsen deze volgens de regels van de kunst. Wij streven naar uw volledige tevredenheid en een optimale waterdichtheid.

Dakwerken? Contacteer ons voor een gratis offerte.