Skip to content

Dakwerkenin de regio's Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant

Hebt u een dakrenovatie of bouwproject op de planning staan? Onze ervaren medewerkers voeren al uw gewenste dakwerken uit.

Sinds jaar en dag kan u beroep doen op onze kwaliteitsvolle diensten tegen de scherpste prijzen in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant.

Dakbedekking

Wij plaatsen alle types dakbedekking voor hellende daken (dakpannen, leistenen, golfplaten, enz.) in een kleur naar keuze. Daarvoor werken wij uitsluitend samen met kwaliteitsvolle merken zoals Koramic of Eternit

Beschikt u over een plat dak? Wij renoveren eveneens platte daken en helpen u dus graag verder.

Dakconstructie

Wij creëren en plaatsen uw traditionele of geprefabriceerd dak vakkundig en staan eveneens tot uw beschikking voor het herstellen van uw huidige dak.

Isolatie

Vertrouw ons uw dakisolatie- en afdichtingswerken toe, zowel bij nieuwe constructies als bij renovatiewerken. Wij werken zowel binnen (steenwol, glaswol, minerale wol, enz.) als buiten (sarking, zelfdragende panelen, enz.). We maken uitsluitend gebruik van traditionele of natuurlijke materialen en nemen alle geldende normen in acht zodat u aanspraak kan maken op een regionale premie.

Zinkwerken

Wij plaatsen uw dakgoten in koper, zink of PVC in een model naar keuze. De dakgootbekleding kan volledig in hout zijn en bekleed met hout, PVC of vezelcement (Eternit Cedral Board). De binnenkant wordt bekleed met een waterdichting in EPDM of zink.

Doe eveneens beroep op onze diensten voor uw metalen dakbedekkingen (daken met staande naden) en al uw zinkwerken.

Dakvensters en koepels

Wij installeren Velux dakvensters en lichtkoepels naar wens. Wij bieden u een uitgebreid gamma materialen, uitvoeringen en accessoires aan. Voor platte daken beschikken wij over twee soorten koepels: opaal en helder (Skylux of Velux).

Bekleding

Wij bekleden uw gevel met leistenen, bardageplaten of Eternit bouwplaten. U kan eveneens kiezen voor profielpanelen in hout, sidings of Cedral bouwplaten.

Plaatsing van zonnepanelen

Een dakrenovatie is het uitgelezen moment om de plaatsing van zonnepanelen te overwegen. Kies voor de voordelen van zonne-energie (lagere energiefactuur, voordelen op lange termijn, enz.) en draag op die manier een steentje bij tot een groenere wereld.

Aanbiedien voor platte dakenen roofingswerken

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van zaken kunnen wij u gespecialiseerde diensten aanbieden voor platte daken. Wij helpen u graag verder, ongeacht of het om een bouw- of renovatieproject gaat.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle producten (Derbigum) en plaatsen deze volgens de regels van de kunst. Wij streven naar uw volledige tevredenheid en een optimale waterdichtheid.

Dakwerken? Vraag uw gratis offerte aan.