Skip to content

Vertrouw onsuw interieurwerken toe

Finish Construct staat al jarenlang tot uw beschikking in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant voor al uw interieurwerken.

Ons motto? “Uitstekende expertise tegen de scherpste prijs”. Wij garanderen u een professionele aanpak, precisiewerk en een uitstekende afwerking bij het renoveren van uw interieur en dit in functie van uw smaak en wensen.

Ons renovatiebedrijf verricht enkel kwaliteitsvol werk en streeft slechts één doel na: uw volledige tevredenheid!

Schilderwerken en bekledingen

Ons ervaren team staat tot uw beschikking voor al uw schilderwerken maar eveneens voor het plaatsen van muurbekleding (behangpapier) en vloeren (tegels, parket, laminaat, enz.).

Pleisterwerk

Doe een beroep op ons voor de plaatsing van gipsplaten (Gyproc) alsook voor al uw nat of droog pleisterwerk. Onze ervaren werknemers plaatsen eveneens wanden, valse plafonds, coatings, enz.

Raamwerk- en deurwerken

Wij plaatsen uw ramen en deuren in PVC (Deceuninck), hout en aluminium (Aliplast) zorgvuldig. Dankzij onze ervaring in dakwerken, kan u eveneens beroep doen op ons voor het plaatsen van uw dakvensters (Velux).

Binnenschrijnwerk

Finish Construct staat tot uw beschikking voor het plaatsen van uw trappen en/of kasten op maat volgens de regels van de kunst en dit in alle mogelijke ruimtes van uw woning.

Elektriciteit - Verwarming - Loodgieterij

Finish Construct staat tot uw beschikking voor de installatie van centrale verwarming in uw woning alsook voor al uw aansluitingen m.b.t. elektriciteit en loodgieterij.

Chapewerken

Chapewerken (traditionele chape, vloeichape, hechtende chape, zwevende chape, chape voor vloerverwarming, enz.) hebben geen geheimen voor ons. Dankzij onze ervaring kunnen wij u een perfecte plaatsing garanderen.

Interieurwerken in de planning staan?