Skip to content

Vertrouw onsuw interieurwerken toe

Finish Construct staat reeds jarenlang te uwer beschikking in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant voor al uw interieurwerken.

Ons motto? Knowhow tegen de beste prijs. Wij garanderen u een professionele aanpak, precisiewerk en een uitstekende afwerking bij het renoveren van uw interieur en dit in functie van uw smaak en wensen.

Ons renovatiebedrijf verricht enkel kwaliteitsvol werk en streeft slechts één doel na: uw volledige tevredenheid!

Schilderwerken en bekledingen

Ons ervaren team staat te uwer beschikking voor al uw schilderwerken maar eveneens voor het plaatsen van muurbekleding (behangpapier) en vloeren (tegels, parket, laminaat, enz.).

Pleisterwerk

Doe beroep op ons voor de plaatsing van gipsplaten (Gyproc) alsook voor al uw nat of droog pleisterwerk. Onze ervaren werknemers plaatsen eveneens wanden, valse plafonds, coatings, enz.

Raamwerk

Wij plaatsen uw deuren en raamwerk in PVC (Deceuninck), hout en aluminium (Aliplast) zorgvuldig. Dankzij onze ervaring in dakwerken, kan u eveneens beroep doen op ons voor het plaatsen van uw dakvensters (Velux).

Binnenschrijnwerk

Finish Construct staat te uwer beschikking voor het plaatsen van uw trappen en/of kasten op maat volgens de regels van de kunst en dit in alle mogelijke ruimtes van uw woning.

Elektriciteit - Verwarming - Loodgieterij

Finish Construct staat te uwer beschikking voor de installatie van centrale verwarming in uw woning alsook voor al uw aansluitingen m.b.t. elektriciteit en loodgieterij.

Chapewerken

Chapewerken (traditionele chape, vloeichape, hechtende chape, zwevende chape, chape voor vloerverwarming, enz.) hebben geen geheimen voor ons. Dankzij onze ervaring hiermee kunnen wij u een perfecte plaatsing garanderen.

Maken deze werken deel uit van een renovatie- of bouwproject? Contacteer ons dan voor een gratis offerte!