Skip to content

Uw specialistin gevelrenovatie

Finish Construct is gespecialiseerd in gevelrenovatie en biedt u een uitgebreid gamma aan diensten aan, van technische diagnoses tot duurzame oplossingen: diverse herstellingen, isolatie, plaatsing van crepi, schilderwerken, zandstraling, waterafstotende behandelingen, enz.

Wij zijn actief in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant en dit ongeacht het type gebouw. Onze technieken en producten voldoen aan de strengste voorwaarden en geven u, indien u dit wenst, recht op een regionale premie.

Gevelrenovatie en -herstelling

Ons professioneel team staat tot uw beschikking voor alle herstellingen aan uw buitenmuren in het kader van uw gevelrenovatie- en gevelherstellingswerken.

Wij garanderen u duurzame en kwaliteitsvolle herstellingen en produceren uw nieuwe sierlijsten en gietijzeren onderdelen in ons eigen atelier.

Isolatie van buitenaf

Isoleer uw muren van buitenaf om de energieprestatie van uw gebouw te verbeteren. Hiermee bespaart u tot 40% op uw verwarmingskosten en draagt ​​u bij aan een beter milieu.

Ons vakkundig team zorgt voor de juiste voorbereiding van de muren, de eventuele voorbehandelingen en de plaatsing van isolatiepanelen. Daarnaast verstevigen wij uw muren enerzijds met een egalisatielaag en een glasvezel wapeningsnet en anderzijds met de bijbehorende aanslagprofielen en hoeken.

U kan kiezen uit de volgende afwerkingen:

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons hoogtechnologisch materiaal garanderen wij u een isolatie zonder koudebruggen en met behoud van de thermische traagheid van de muren.

Bekleding met crepi

Voor het aanbrengen van siliconen crepi werken wij met de kwaliteitsvolle producten van Knauf Skap. Deze producten zijn:

Buitenschilderwerken

Om onze klanten een kwaliteitsvolle service aan te bieden met een hoge toegevoegde waarde, bieden we bovenop onze herstellings- en versterkingswerkzaamheden een breed gamma aan afwerkings- en voltooiingswerkzaamheden aan (buitenschilderwerken van de gevel, het hout- en smeedwerk, enz.).

Gevelwerken

Voor het schilderen van uw gevel (oude of nieuwe constructie) stellen wij onze professionele ervaring tot uw beschikking en adviseren wij u graag over de best gepaste afwerking.

Wij gebruiken Murfill, een kwaliteitsvolle coating met 5 jaar garantie. Murfill is gemakkelijk aan te brengen op alle materialen, heeft een uitstekend dekvermogen en is waterdicht. Kortom, de ideale coating om uw gevel te beschermen tegen slijtage, aantasting en vocht die eveneens voor een schimmelvrije ondergrond zorgt.

Hout- en smeedwerk

Vertrouw ons ook het schilderen van uw dakgoten, smeedwerk (balkons), houten ramen en deuren toe.

Wij vinden het belangrijk om u een complete service te bieden, daarom herstellen wij eveneens uw houtwerk (kozijnen, deuren, ramen, enz.) in ons houtbewerkingsatelier en voeren we de voorbereidings- en herstellingswerken uit aan uw metalen elementen (balkons, balustrades, enz.).

Gevelreiniging

Dankzij onze technische kennis kunnen wij u verschillende gevelreinigingsmethodes aanbieden en geven we u advies over welke methode het beste bij uw gevel past.

Waterafstotende beschermingen, anti-graffiti en steenverstevigers

Wij behandelen uw gevel met een kleurloos en doeltreffend waterafstotend middel ter bescherming tegen water en vuil. U kan bij ons ook terecht voor het verwijderen van graffiti en wij zijn eveneens gespecialiseerd in behandelingen aangepast aan dit soort problemen.

Zijn je stenen aan het afbrokkelen? Neem dan contact met ons op voor het aanbrengen van een ​​steenversteviger.

Voegen

We zijn ook actief in het herstellen van ontbrekende voegen (na zandstraling bijvoorbeeld) en in het volledig renoveren van voegen (behandeling van flexibele, cement-, steen-, fractionerings- of uitzettingsvoegen). Onze moderne voegmethoden, evenals onze gevarieerde en efficiënte producten, stellen ons in staat om duurzame en verzorgde prestaties te garanderen.

Cementeren van gevels

Het cementeren van uw gevel is dé keuze bij uitstek voor een elegante, moderne, gemakkelijke, onderhoudsvriendelijke en duurzame afwerking. Wij behandelen uw crepi  met een vuilafstotende coating.

Waterdichtheid van balkonvloeren

Wij nemen alle horizontale delen die bevestigd zijn aan de gevels voor onze rekening (terrassen, balkons, platte daken, enz.) en zorgen ervoor dat deze opnieuw waterdicht worden.

Wij gebruiken hiervoor geavanceerde technieken zoals een vloeibare afdichtingshars met diverse afwerkingen of de klassieke waterdichtingssystemen met meerdere lagen en bitumineuze bedekkingsmaterialen.

Plaatsenvan stellingen

Wij beschikken over veilig en professioneel materiaal waardoor wij alle types werven voor onze rekening kunnen nemen en dit steeds binnen een redelijke termijn en met oog voor netheid:

Waarom zou u beroep moeten doen op onze professionals voor uw gevelrenovatie? werknemers voor een gevelrenovatie?

Aarzel dus niet en zoek de diensten van onze professionals voor uw gevelrenovatie in Dilbeek of elders in Vlaams-Brabant: Beersel, Sint-Pieters-Leeuw, enz.

Gratis offerte voor al uw gevelwerken? Vraag uw offerte aan.