Skip to content

Een premievoor uw renovatiewerken?

Renovatie- of verbeteringswerken stellen vaak een aanzienlijk budget voor. Geniet daarom van de hulp die de overheid aanbiedt en vraag uw premie aan!

Weet u niet goed hoe u hieraan moet beginnen? Volg ons advies hieronder en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen en/of opmerkingen. Onze ervaren teams zullen u met plezier bijstaan in uw project.

Brussel

Bent u eigenaar in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Goed nieuws: u kan aanspraak maken op meerdere premies. Indien u beroep doet op onze diensten voor het renoveren van uw buitenmuren, kan u de Premie voor de verfraaiing van gevels aanvragen.

Doet u werken aan de binnenkant van uw woning of voert u dakisolatiewerkzaamheden uit? Dan kan u beroep doen op de Energiepremie.

U kan gebruik maken van de Premie voor de renovatie van het woonmilieu voor de uitvoering van verschillende werkzaamheden zoals dak-, verwarmings- en elektriciteitswerken.

Wallonië

Vindt u het belangrijk dat uw woning zowel gezond als comfortabel is? Wallonië deelt uw mening! Vraag uw Woonpremie aan en ontvang aantrekkelijke subsidies voor uw dak, buitenschrijnwerk, enz.

Vlaanderen

De Vlaamse overkoepelende renovatiepremie helpt u zowel met de financiering van uw dak– als interieurwerken. Bovendien bestaan er nog andere voordelen waar u beroep kan op doen indien uw renovatiewerken de verbetering van uw EPB beogen.

Wilt u graag een gratis offerte of meer informatie?