Skip to content

Een premievoor uw renovatiewerken?

Renovatie- of verbeteringswerken stellen vaak een aanzienlijk budget voor. Geniet daarom van de hulp die de overheid aanbiedt en vraag uw premie aan!

Weet u niet goed hoe u hieraan moet beginnen? Volg onderstaand advies op en aarzel niet om ons te contacteren. voor vragen en/of opmerkingen. Onze ervaren teams zullen u met plezier bijstaan. 

Brussel

Bent u eigenaar in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Dan hebt u geluk, want er zijn verschillende premies waar u mogelijk recht op heeft. Als u onze diensten gebruikt om uw buitenmuren te renoveren, kunt u de Premie voor de verfraaiing van gevels aanvragen.

En als u werkt aan de binnenkant van uw huis of dakisolatie aanbrengt, kunt u aanspraak maken op de Energiepremie.

Tot slot kan de Premie voor de renovatie van het woonmilieu worden benut voor diverse renovaties, waaronder dak-, verwarmings- en elektriciteitsprojecten.

Wallonië

Vindt u het belangrijk dat uw woning zowel gezond als comfortabel is? Wallonië deelt uw mening! Vraag uw Woonpremie aan en ontvang aantrekkelijke subsidies voor uw dak, buitenschrijnwerk, enz.

Vlaanderen

De Vlaamse overkoepelende renovatiepremie helpt u zowel met de financiering van uw dak– als interieurwerken. Bovendien bestaan er nog andere voordelen waar u een beroep op kan doen indien uw renovatiewerken de verbetering van uw EPB beogen. Finish Construct komt naar Vlaanderen, in Halle of Dilbeek bijvoorbeeld, om u zijn gespecialiseerde diensten aan te bieden, waaronder gevelrenovatie, voegen vernieuwen en gevelreiniging  tegen een betaalbare prijs.

Wilt u graag een gratis offerte of meer informatie?