Skip to content

EEN BEDRIJFvoor de renovatie van uw gevel in Beersel?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren onderneming voor uw gevelrenovatie in Beersel?

Zoek dan niet verder, want bij Finish Construct bent u aan het juiste adres!

Ons bedrijf is gespecialiseerd in gevelrenovatie en wij hebben jarenlange ervaring in het vak. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw gevel in goede staat te houden. Een goed onderhouden gevel zorgt namelijk niet alleen voor een mooie uitstraling van uw woning of bedrijfspand, maar ook voor bescherming tegen weersinvloeden en andere externe aggressies. 

ONZE EXPERTISE IN GEVELWERKEN

Wij bieden een breed scala aan diensten aan op het gebied van gevelwerken in en rond Beersel, waaronder het reinigen, voegen en cementeren van gevels. Onze professionele en gecertificeerde vakmensen zorgen ervoor dat uw gevel weer als nieuw is en weer jarenlang mee kan.

Herstellen of vervangen van natuurstenen

Het herstellen of vervangen van natuurstenen zoals blauwe steen en Franse witte steen vereist expertise en vakmanschap. Beschadigde stenen kunnen worden hersteld door middel van restauratie- en reparatietechnieken, terwijl bij ernstige schade vervanging noodzakelijk kan zijn. Ons professionele team heeft de nodige ervaring en kennis om uw natuurstenen weer als nieuw te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten op het gebied van natuursteenherstel en -vervanging.

Herstellen van sierlijsten

Sierlijsten kunnen na verloop van tijd beschadigd raken door vocht, slijtage of stoten. Het is dan ook belangrijk om ze tijdig te laten herstellen om verdere schade te voorkomen. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het herstellen van sierlijsten en kunnen deze weer in originele staat herstellen. Dit gebeurt met behulp van speciale technieken en materialen, waardoor de sierlijsten er weer als nieuw uitzien.

Barsten, breuken of afbrokkelingen in het beton

Heeft u last van barsten, breuken of afbrokkelingen in het beton van uw gevel? Ons bedrijf is gespecialiseerd in gevelrenovatie en kan deze problemen snel en vakkundig voor u oplossen. Met behulp van speciale technieken en materialen kunnen wij de beschadigingen herstellen en uw gevel weer in optimale conditie brengen. Het is belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken, om verdere schade te voorkomen en de veiligheid te waarborgen.

Isolatie en bekleding

Naast gevelrenovatie bieden wij ook andere diensten aan, zoals gevelisolatie en gevelbekleding met crepi. Hierdoor kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor al uw gevelproblemen.

Wij staan bekend om onze kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Bij ons krijgt u dan ook altijd een garantie op het geleverd werk. Daarnaast vinden wij het belangrijk om transparant te zijn over onze prijzen en bieden wij altijd een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van gevelrenovatie en woonachtig in Beersel? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie via het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!