Skip to content

FINISH CONSTRUCT,uw betrouwbare partner voor alle
renovatiewerkzaamheden aan uw gevel in Dilbeek en omstreken!

Als gespecialiseerd bedrijf in gevelrenovatie bieden wij een breed scala aan diensten aan om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. Of het nu gaat om het reinigen van uw gevel, het herstellen van scheuren en barsten, het plaatsen van gevelisolatie of het schilderen van uw gevel, wij zorgen voor een professionele en duurzame oplossing. Bij Finish Construct bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige gevelrenovaties tegen concurrerende prijzen.

EEN JARENLANGE ERVARING IN GEVELWERKEN

Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw wensen. Wij werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw gevel bestand is tegen alle weersomstandigheden en er weer als nieuw uitziet.

We werken samen met de beroemdste ondernemingen en leveranciers om ervoor te zorgen dat we altijd een uitstekende service kunnen leveren. Wij zijn onder andere in samenwerking met:

  • Eternit: productie van duurzame en milieuvriendelijke bouwmaterialen, zoals gevelbekleding en dakbedekking;
  • Koramic: productie van kwaliteitsvolle keramische dakpannen en gevelstenen;
  • Velux: productie van hoogwaardige dakramen en daglichtsystemen;
  • Wienerberger: productie van keramische bouwmaterialen, zoals bakstenen, dakpannen en gevelstenen;
  • Maar ook Derbigum, DÖRKEN, retrideX, Trimetal

GRATIS OFFERTE

Wij begrijpen dat renovatiewerkzaamheden aan uw gevel in of rond Dilbeek een grote investering kunnen zijn. Daarom bieden wij onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding en gratis offertes op maat. Onze ervaren experts zorgen voor een grondige inspectie van uw gevel, waarbij ze eventuele schade en verouderde voegen opsporen. Vervolgens stellen we een gedetailleerde offerte op, waarin alle werkzaamheden en prijzen duidelijk worden uiteengezet.

ONZE DIENSTEN IN GEVELRENOVATIE

Finish Construct biedt u een totale service in gevelrenovatie, waaronder het herstellen van voegen, het reinigen van gevels en het vernieuwen van metselwerk.

Gevelreiniging

Met behulp van speciale technieken zoals Torbo-zandstralen, hogedrukreiniging of verzadigde stroomreiniging verwijderen wij vuil, mossen, algen en andere verontreinigingen van uw gevel. Zo behoudt uw gevel zijn oorspronkelijke uitstraling.

Finish Construct - Nettoyage de façade

Gevelherstelling

Als uw gevel beschadigd is door scheuren of barsten, zorgen wij voor een duurzame reparatie. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en produceren uw nieuwe sierlijsten en gietijzeren onderdelen in ons eigen atelier.

Finish Construct - Rejointoiement

Gevelisolatie van buitenaf

Wij bieden verschillende oplossingen voor gevelisolatie om ervoor te zorgen dat uw huis beter geïsoleerd is en u bespaart op uw energierekening. Gevelisolatie is een essentieel onderdeel van energie-efficiënte gebouwen en kan aanzienlijke voordelen bieden. Door uw muren van buitenaf te isoleren, kunt u de warmteverliezen verminderen, de energie-efficiëntie verhogen en de energiekosten verlagen. Bovendien draagt gevelisolatie bij aan het verbeteren van het thermisch comfort en het verminderen van geluidsoverlast. Onze professionals zorgen voor de zorgvuldige plaatsing van isolatiepanelen en bieden u twee keuzes qua afwerking: een siliconen crepi of steenstrips van Façabrick. Investeer in gevelisolatie en geniet van een comfortabeler en energiezuiniger gebouw.

Finish Construct - Isolation

Gevelschilderwerken en bekleding met crepi

Wij kunnen uw gevel schilderen in de kleur van uw keuze, of crepi plaatsen zodat hij bestendig wordt tegen scheuren, stoten en alle weeromstandigheden.

Voegwerken

Onze expertise omvat niet alleen het herstellen van ontbrekende voegen na bijvoorbeeld zandstraling, maar ook volledige renovaties van verschillende soorten voegen, zoals flexibele voegen, cementvoegen, steenvoegen, fractioneringsvoegen en uitzettingsvoegen. We maken gebruik van moderne voegmethoden en beschikken over een breed scala aan efficiënte en hoogwaardige producten, waardoor we duurzame en verzorgde resultaten kunnen garanderen.

Wanneer ontbrekende voegen moeten worden hersteld, hebben we de nodige expertise om het probleem op te lossen. Onze vakmensen zullen zorgvuldig de ontbrekende voegen identificeren en ze op een professionele manier herstellen, zodat uw gevel weer in optimale staat verkeert.

Finish Construct - Rejointoiement

Wilt u graag een gratis offerte of advies op maat ontvangen?

Wacht niet langer en geef uw gevel de renovatie die het verdient. Onze vakkundige werknemers staan klaar om u te helpen met alle werken aan uw buitenmuren in het kader van gevelrenovatie- en gevelherstellingswerkzaamheden.

Staat uw huis in Dilbeek of omgeving? Wacht niet langer en neem contact op met Finish Construct door het contactformulier hiernaast in te vullen voor een gratis offerte op maat. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw gevelrenovatieproject, of het nu gaat om barsten, breuken of afbrokkelingen in het beton, het herstellen of vervangen van natuurstenen of sierlijsten, enz.

Wij garanderen duurzame en kwaliteitsvolle herstellingen, want bij ons staat klanttevredenheid voorop. Wij zorgen ervoor dat de werken soepel verlopen en dat u volledig tevreden bent met het resultaat. Ons team werkt snel en efficiënt, met minimale verstoring van uw dagelijkse routine.