Skip to content

FINISH CONSTRUCT,uw vertrouwde partner voor gevelrenovatie in Sint-Pieters-Leeuw en omgeving!

Wij zijn gespecialiseerd in gevelrenovatie en hebben een uitgebreide ervaring in dit vakgebied. We begrijpen als geen ander het belang van een goed onderhouden gevel. Niet alleen draagt een goed onderhouden gevel bij aan de esthetiek van uw woning of bedrijfspand in de regio Sint-Pieters-Leeuw, maar het biedt ook bescherming tegen weersomstandigheden en andere externe invloeden.

Wij bieden een groot scala aan diensten om uw gevel weer in nieuwstaat te brengen: gevelreiniging, reparatie van scheuren en barsten, plaatsing van gevelisolatie, schilderwerk

Specifieke expertise in gevelwerken

Dankzij onze jarenlange ervaring staan onze ervaren vakmensen klaar om al uw verzoeken te beantwoorden. Onze werkwijze omvat het gebruik van materialen van hoge kwaliteit en moderne technieken. Onze methodes laten ons toe uw gevel te beschermen tegen alle weersomstandigheden en een vernieuwde uitstraling te geven.

In samenwerking met de beste bedrijven en leveranciers

Als samenwerkingspartner met gerenommeerde ondernemingen en leveranciers, zoals Sika, Eternit, Koramic, Trimetal en Wienerberger, kunnen we altijd een uitstekende service garanderen.

Logo Wienerberger
Logo Koramic
Logo Eternit
Logo Dorken
Logo Derbigum
Logo Retridex
Logo VMZinc
Logo Velux
Logo Unilin
Logo Skylux
Logo Layher
Logo Barnier
Logo Sibelco
Logo Ardex
Logo Sika
Logo Torbo
Logo Technichem
Logo Reynchemie
Logo Seifert
Logo Trimetal
Logo Parexlanko
Logo Knauf
Logo Rosco
Logo Vaillant
Logo Radson
Logo Vynckier
Logo Bticino
Logo Niko
Logo Zehnder
Logo Gyproc
Logo Deceuninck
Logo Blyweert

Interventie in de hele regio Sint-Pieters-Leeuw

Onze professionals verplaatsen zich door heel Vlaams-Brabant en zeker in Sint-Pieters-Leeuw. Klik hier om enkele van onze talrijke realisaties te ontdekken. Onze diensten in gevelrenovatie omvatten:

  • gevelreiniging
  • gevelherstelling
  • gevelisolatie
  • gevelschilderwerken met crepi
  • voegen
  • waterdichtheid van balkonvloeren
  • enz.

We zorgen ervoor dat uw gevel zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt en bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Welke premie voor renovatiewerken?

Bij Finish Construct begrijpen we dat gevelrenovatie een grote investering kan zijn. Daarom bieden we onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding en een gratis maatwerkofferte. Onze experts komen ter plaatse om de situatie te beoordelen en u te adviseren over de beste oplossing voor uw gevelrenovatie.

Goed om te weten: de Vlaamse overkoepelende renovatiepremie biedt financiële ondersteuning voor zowel dakwerken als interieurwerken. Daarnaast zijn er andere voordelen als uw renovatieproject gericht is op het verbeteren van uw EPB. U kunt gebruik maken van deze voordelen om uw renovatiekosten te verlagen en energie-efficiëntie te bevorderen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van alle beschikbare financiële steun en subsidies die u kunt aanvragen bij uw renovatieproject. Neem contact op met de relevante instanties om meer te weten te komen over de specifieke voorwaarden en vereisten voor deze voordelen. Op die manier kunt u optimaal profiteren van de beschikbare ondersteuning bij uw renovatiewerken.

Vraag uw gratis offerte!

Hebt u een vraag over onze diensten of wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Onze vakbekwame medewerkers staan klaar om u te helpen. U kunt ons toevertrouwen alle werken aan uw buitenmuren, of het nu gaat om barsten, breuken, betonherstelling, natuurstenen of sierlijsten…

Is uw huis gelegen in Sint-Pieters-Leeuw of in de omgeving? Aarzel niet langer en neem contact op met ons via het contactformulier voor een snelle interventie. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw gevelrenovatieproject. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We zorgen ervoor dat de werken soepel verlopen en u volledig tevreden bent met het resultaat. Ons team werkt snel en efficiënt, met minimale verstoring van uw dagelijkse routine.