Skip to content

Renovatiewerkenregio's Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een professionele onderneming die gespecialiseerd is in gevelrenovatie? Ons ervaren team staat klaar om uw gevel te transformeren en te herstellen naar zijn oorspronkelijke pracht. Of het nu gaat om scheuren, afbladderende verf of algemene slijtage, wij beschikken over de expertise om elk gevelprobleem aan te pakken.

Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen we voor een duurzaam resultaat dat uw gebouw beschermt tegen externe agressies. Onze onderneming biedt ook op maat gemaakte oplossingen aan en een transparant advies. Zo weet u steeds wat u van ons kan verwachten. Vertrouw op onze gevelrenovatie-experts voor een prachtige en goed onderhouden gevel.

Finish Construct - Travaux de toiture en Brabant wallon, flamand et à Bruxelles

Dakwerken

Sinds jaar en dag kan u op ons rekenen voor uw dakwerken (isolatie, dakbedekking, zinkwerken, enz.) ongeacht of u over een plat of hellend dak beschikt.

Finish Construct - Travaux de façade à Bruxelles, en Brabant wallon et flamand

Gevelwerken

Wij voeren al jarenlang al uw gevelwerken van A tot Z uit: gevelisolatie, gevelrenovatie, schilder- en zandstraalwerken. Wij helpen u graag verder in de regio’s Halle, Dilbeek, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw.

Finish Construct - Travaux intérieurs à Bruxelles, en Brabant wallon et flamand

Interieurwerken

Voorziet u afbouwwerkzaamheden in uw interieur? Ons team neemt alles voor haar rekening: muurbekleding, pleisterwerk, vloerwerken, elektriciteit, verwarming, loodgieterij, enz.

Op zoek naar een renovatiebedrijf voor een gevelisolatie in Halle, Dilbeek of elders in Vlaams-Brabant? Finish Construct voldoet snel aan uw verzoek!

Interventiegebieden

Onze vakkundige werknemers staan te uwer beschikking voor al uw renovatie- en bouwwerken te Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant. Vanuit Halle komen ze bij u thuis om uw dak te isoleren, uw gevel te renoveren, uw deuren en ramen te plaatsen…

Onze ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouwsector kennen wij ons vak door en door. Ons ervaren team staat klaar om uw gevel te transformeren, met aandacht voor detail en kwaliteit. Vertrouw op ons voor een professionele aanpak van uw gevelrenovatie project. Uw tevredenheid is onze hoogste prijs!

Kwaliteitsvolle materialen

Uw tevredenheid is onze prioriteit, daarom werken wij uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen en helpen wij u graag verder met uw keuze. Dankzij onze hoogtechnologische apparatuur kunnen wij deze materialen plaatsen volgens de regels van de kunst.

Gratis offerte

Wat uw renovatie- of bouwproject ook is, wij helpen u graag met de verwezenlijking ervan en dit op uiterst professionele wijze. Ons renovatiebedrijf biedt hoogwaardige gevelreiniging en voegen vernieuwing om uw pand te laten stralen. Al onze interventies worden voorafgegaan door een gratis en gedetailleerde offerte. Ontdek onze scherpe prijzen!

Keuze uitde beste merken

Wij werken uitsluitend samen met erkende leveranciers zodat wij steeds de beste diensten kunnen leveren.

Logo Wienerberger
Logo Koramic
Logo Eternit
Logo Dorken
Logo Derbigum
Logo Retridex
Logo VMZinc
Logo Velux
Logo Unilin
Logo Skylux
Logo Layher
Logo Barnier
Logo Sibelco
Logo Ardex
Logo Sika
Logo Torbo
Logo Technichem
Logo Reynchemie
Logo Seifert
Logo Trimetal
Logo Parexlanko
Logo Knauf
Logo Rosco
Logo Vaillant
Logo Radson
Logo Vynckier
Logo Bticino
Logo Niko
Logo Zehnder
Logo Gyproc
Logo Deceuninck
Logo Blyweert

Wilt u graag een gratis offerte of advies op maat ontvangen?

Finish Construct, uw betrouwbare partner voor gevelrenovatie en isolatiewerkzaamheden

Wij zijn een gespecialiseerd isolatiebedrijf dat u graag helpt om uw woning te isoleren en energie-efficiënter te maken. Met onze professionele aanpak en hoogwaardige materialen zorgen we voor dakisolatie en gevelisolatie die voldoen aan de hoogste normen.

Ontvang gratis advies en een gepersonaliseerde offerte voor uw isolatieproject. Wij begrijpen dat kosten belangrijk zijn, daarom zorgen we voor transparantie in prijs en diensten.

Bespaar energie en verhoog het comfort van uw woning met de isolatiediensten van Finish Construct. Neem contact met ons op voor meer informatie en een gratis consultatie. We werken voornamelijk binnen een straal van 20 km rond Halle voor renovatie- en gevelisolatiewerk.